Sådan kontrollerer du sikkerheden af dine adgangskoder

Kun tilgængelig i Kaspersky Premium.

Dine internetkonti er i alvorlig fare, hvis de har ikke-unikke eller svage adgangskoder (f.eks. qwerty eller 12345), og hvis adgangskoderne er baseret på oplysninger, der er lette at gætte eller opnå (f.eks. navne på dine slægtninge eller fødselsdatoer).

Kaspersky-programmet kan hjælpe dig med hurtigt at kontrollere, hvor komplekse dine adgangskoder er, og om den samme adgangskode bruges på mere end én konto.

Sådan kontrollerer du sikkerheden af adgangskoder:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Vælg afsnittet Fortrolighed.
  3. Under Adgangskode sikkerhed, gør du et af følgende:
    • Klik på Hent, hvis Kaspersky Password Manager ikke er installeret endnu. Navnet på knappen kan være Start eller Åbn, hvis Kaspersky Password Manager ikke er konfigureret, forældet eller forbundet til en My Kaspersky-konto, der ikke matcher den konto, som Kaspersky-programmet er forbundet til.

Dette starter installationen af Kaspersky Password Manager. Følg vejledningen i guiden.

• Klik på Scan, hvis scanningen ikke har været kørt endnu.
    • Klik på Detaljer hvis scanningen allerede er kørt.

Scanningsresultater vises under Adgangskode sikkerhed grupperet efter sikkerhedskategorier.

For at lære mere om scanninger af adgangskoder, se Hjælp til Kaspersky Password Manager.